lite ny intressant info :)

Hej!

Vet ni vad jag har gjort? Jag har inte bara packat en väska denna gången. Jag och Boop har tagit mestadels av våra ägodelar och farit till vårt grannland :) kommer ha det som bas mellan allt resande, åtminstonde ett tag framöver. Någon flytt tillbaka hem till Göteborg kommer nog inte ske på ett tag, men jag kommer och hälsar på såklart :) Nu har vi massor att göra här borta, kul! Får väl avsloja lite mer senare hehe. Puss på er sålänge!


Farzan Esfahani SS12

 

 

 

 


so beautiful!

 

Inte varldens basta kvalite tyvarr men jag fangade atminstonde den vackra himlen pa bild :) Jag alskar himlen, jag alskar moln! Nar jag var liten satt jag och min bror ofta och tittade upp mot skyn, skapade figurer av molnen som standigt omvandlades till nya figurer, sa hittade vi pa olika sagor :) Fortfarande alskar jag att sitta och titta pa molnen och skapa olika figurer av dem, vilken konst det ar! Jag vill ha hela himlen som tavla i mitt sovrum!


Oslo-Frankfurt-London-Milano


work work work ;)

Barcelona

Jag och Sara valdgastade Luciano i Barcelona :) Sol, varma vindar och saltvatten, finns knappt ord som kan beskriva hur underbart det egentligen ar. Jag tog med mig bada mina kameror denna gangen. Att fotografera gladjer mig mer och mer nu fortiden, tycker det ar sa himla roligt :) Nagot proffs ar jag dock tyvarr inte haha, inom sin tid kanske..vem vet? ;) Manga fler bilder kommer inom kort. Titta in snart!

 

 

 

 


Pics of the day

 

Sadar, nu kan atminstonde ingen komma och saga att jag aldrig publicerar fula bilder pa mig sjalv. Inga supersexiga ringar runt ogonen kanske, men det bjuder jag pa idag. Har inte sovit mycket inatt tack vare migran och vatskebrist (?) Men nu kanner jag mig mycket battre :) Sitter i soffan, forsoker njuta av ensamheten och myser med ett glas baileys, sa gott! Jag borde val egentligen packa upp vaskan...och packa ny... Imorgon blir det Barcelona. Med Sara dessutom :) Lite sol och sangria ska nog kunna trolla bort mina svarta ringar. Men packa orkar jag inte gora ikvall. Ullared pa TV nu, hors sen. Kram!

Barca, wiiiiiie :)


Madrid Madrid


Hej hej :)
Hoppas ni mar bra dar hemma? Har sitter jag pa flygplatsen i Bryssel och vantar pa att fa aka hem. Har suttit har i over 2 timmar redan, snark. Men jag dricker starbucks karamellkaffe sa jag har ju egentligen inget att klaga over ;) Igar jobbade jag i Madrid, eller utanfor Madrid rattare sagt. Det blev en lang lang dag ute pa spanska landet, jattemysigt verkligen! Jag fick turen att kela med bade hastar och kattungar vilket gav mig extra mycket energi trots ikladd vinterklader i 40 graders varme och ett oandligt kryllande av mygg. Mitt jobb bestod enbart av 2 bilder, 15 minuter sen var det klart haha. Ibland alskar jag mitt jobb ;) Allt runt omkring tog dock flera timmar, men da sprang jag glatt runt och lekte med djuren, ville knappt aka darifran pa kvallen haha. Det gick iaf super och jag hoppas bilderna blir fina. Vill valdigt garna bli bokad av dessa kunderna igen forstar ni ;) Vi far se...




Nu ska jag kila ivag till taxfreen och handla lite gott att ta med mig hem :) Vi hors snart hoppas jag. Kram!

RSS 2.0