31/5 - 2/6 Zurich

Just nu sitter jag pa flygplatsen i Frankfurt och vantar pa att fa aka till Zurich i Scwheitz. Jag ska jobba dar imorgon, lookbook och video, det ska bli roligt. Jag har namligen aldrig varit i Zurich forut men har hort mycket goda ord sa det sk bli lite intressant (om jag hinner se nagot vill saga).





Sa mysigt! Synd att jag ar ensam denna gangen. Jag ar ju ganska sallskapssjuk av mig :) Men det ska bli skont att ta sig tid till att trana ifred ikvall, kanske ga pa spa om jag hinner och lagga mig tidigt for en gang skull. Helst av allt hade jag ju velat vara hemma i Sverige just nu. Min alskade lillebror tar studenten imorgon och jag missar hela kalaset, snyft. Forlat Olle men jag kunde tyvarr inte stalla in detta jobbet pga alla tusen installningar nar jag var sjuk forra manaden. Segt! Men jag kommer forhoppningsvis hem lagom till fodelsedagskalaset och det blir extra fina presenter i ar ;) Nej, nu ska jag lasa vidare och gora mig redo for flyget som snart gar. Vi hors i Zurich! Kram salange


BW

 


Milano

Den har "fina bilden" togs inatt :) Jag var i Milano och fotade for en ny kampanj igar och vi blev klara runt 2.30 pa natten. Jag kom hem till hotellet runt 3 dar jag somnade som en bebis. Jag brukar inte ha problem med att halla mig pigg pa natterna men att jobba en hel natt, efter 24 timmars magsjuka ar lite av en utmaning. Jobbet gick iaf jattebra och bilderna likasa hoppas jag. Imorse vaknade jag och tittade pa klockan. 09.05, inte sa farligt va? Men efter nagra sekunders tankande kom jag pa "skiit mitt plan gick for 2 timmarsen" haha. Stackars chaffuoren hade statt utanfor hotellet och vantat klockan 5 pa morgonen. Telefonerna hade tydligen ringt som bara den och de hade knackat pa dorren under en timma...men dar lag jag inlast och sov sa gott :) Nu sitter jag atminstonde pa taget fran Oslo pavag hem till kara Goteborg. Det fanns inga flygbiljetter kvar fran Milano till Goteborg idag men jag orkade inte stanna kvar en natt till. Vill hem och sova i min sang. 4-timmars tagresa ar det vart. Hur har ni det? Jag mar sa otroligt mycket battre (om man bortser fran trotthet), harligt. Ska bli skont att vara hemma i Sverige under helgen och ta det lugnt och skont. Sen drar jag min kos igen. Mar ni fint? :) Puss och kram!


Varsta natten och dagen pa lange.

Usch och fy...

Stackars lilla jag blev antagligen matforgiftad i mandags. Lite konstigt eftersom ingen annan blev sjuk, men nagonting blev i vilket fall fel och de nasta 12 timmarna spenderades hangandes over toastolen. Ingen rolig natt :( jag HATAR illamaende, jag hatar att spy, speciellt nar det aldrig lagger av. Jag har hellre influensa i tva veckor an magsjuka i en natt. Hellre influensa i en manad an magsjuka i 2 natter, usch. Naja, igarmorse var jag fortfarande dalig men fick inte upp nat annat an galla, blod och luft. Tillslut somnade jag, och vaknade idag, ANTLIGEN inget illamaende :) sa harligt!

Nu ligger jag i soffan och gosar med Pivo. Tanken pa att jag ska fota kampanj i Milano redan imorgon stressar mig lite. Klockan 7 gar mitt flyg och jag ska saklart bade vara pigg och snygg. Hur stor ar den chansen? :) Sa himla typiskt mig.

Nu ska jag duscha. Vi hors om en liten liten stund igen. Kram salange!

Paris-London































More to come :)

Min kare far kommer strax och hamtar mig sa jag hinner inte lagga ut fler bilder. Jag har i vilket fatt haft en riktigt bra tid i Paris. Jobbet var valdigt roligt, och roligast av allt var saklart att vi hann umgas en hel del med bade Helena(+Raffe saklart) och min gamla kara underbara Lisa. Sasom jag har saknat dem! Nu ar jag hemma i vackra Sverige. Har haft kramkalas med Frida, storhandlat med pappa och pussat pa Pivo sa mycket jag bara kan. Farmor, kyrkan och mamma ligger nast pa schemat. Skont att vara hemma en liten stund och utnyttja tiden till dem man alskar mest :) Jag ar glad idag, extra glad! Vi hors senare, da ska jag aven beratta mer om min nya blogg som snart publiceras. Ha en fin sondag nu, det ska jag ha. Kram!

22/5-2011 still alive :)

Jag vaknade med pivo pa ena sidan och nusse pa andra. Sa skont att ingen ar borta, trots att det ar den 22 maj :)

summergirl

Mag magazine


underbara Paris! Speciellt nu nar sommaren smyger fram. Oh jag langtar sa efter riktig sommar. Svensk sommar! Nu har jag lite att sta i. Lagger upp bilder ikvall. PUSS!


Viktor magazine

Jag har haft en underbar dag och kvall i vackra Paris. Women som ar min agentur har verkar super! Forsta gangen jag traffade dem pariktigt faktiskt. Nu ska jag sova som en prinsessa, forsoka atminstonde :) Imorgon fotar jag kampanj for ****** ;) wiiiie. Godnatt, vi hors imorn. Kram


Milano-London-Nice-Monaco-Paris

Jobb och semester :) Det ar en harlig blandning. Just nu ar jag i Monaco, en valdigt vacker stad! Nice likasa, blev lite foralskad. Jag har hunnit med shopping, promenader, konstmuseum, casino och prinsess slot. Sitter i hotellobbyn och vantar pa att fa aka till flygplatsen nu. Paris blir nasta stop. Jag ska jobba men aven forsoka hinna med att njuta lite av varldens mest romantiska stad. Ser dock otroligt mycket fram emot det stora jobbet jag ska gora :) Berattar mer sen om jag far. Har ar lite bilder fran bl.a Nice.

Just det, jag ska snart byta blogg. Men ni far absolut inte sluta lasa for det. Det kommer bli manga fler inlagg, dessutom lite annorlunda. Ska absolut fortsatta publicera bilder men...det kommer mestadels bli video. Naja, jag far tala mer om det senare ocksa. Nu ska jag till Paris. Vi hors dar! Puss och kram salange <3


home sweet home

Hemma fran viva la France. Kanns att somaren ar pavag :) Ska ut pa san och dricka mig en kopp kaffe hade jag tankt Mar ni bra? Puss


RSS 2.0