Farzan Esfahani

Igar fotade jag Farzans nya snygga kollektion. Trots lite sjuka och alldeles for lite somn tror jag att bilderna kommer bli superfina :) Jonas Lundberg ar en skon svensk fotograf :) Makeup artisten Kristin gjorde ett fint jobb hon med :) Kolla in deras hemsidor.

En liten video fran platningen kommer snart ;) kika om en liten stund.

Fotograf: Jonas Lundberg Makeup: Kristin Brulay


En tyst minut...

Det finns inga ord som kan förklara hur hemskt det är, vad som hänt vårat älskade grannland :( Idag klockan 12 är det tyst minut. Tänd ett ljus och visa lite omtanke... det ska jag göra!


Hugo and me

Här är jag med Hugo, Nusses kusin..En av de charmigaste små pojkarna jag vet :) Han kommer gå långt!


Hemma med sjuklingen

Nu har jag hämtat min gamla dator hos mamma och pappa, suck. Blir lite trött på mac om jag ska vara ärlig. Det tog inte lång tid innan min första macbook tog livet av sig. Nu har min andra krashat (för andra gången dessutom) och den är inte ens ett år gammal. Nåja, jag har väl kanske mig själv att skylla. Mina "magiska fingrar" verkar ta kål på elektronikprylar haha. Det är säkert jag som på något unikt sätt har pajat min älskade mac, snyft. Min ipad har konstigt nog varken blivit borttappad eller kraschat ännu, tack och lov! Idag är jag hemma i lägenheten med sjuka lilla Pivo. Han är inte så ledsen över det dock :) Vi har lekt följa John hela dagen, inte en sekund har jag fått ifred haha. Blir lite svårare att gå ut då...inte vill man lämna sin älskling ensam när han är så glad över mitt sällskap. Men nu ska jag göra lite nytta. Det måste jag! Hoppas ni mår bra idag!? Det gör jag :) Kram sålänge!


Stockholm

min ator har krashat igen :( Får hämta min gamla mac hos mina föräldrar tills den är lagad. Så att jag kan blogga mer :) Här är en liten bild från gårdagens jobb i Sthlm. Plåtade ett svenskt cover för en gång skull. Har ju inte blivit så många svenska jobb, inget jag har prioriterat. Men nu känner jag att det sklle vara lite roligt att synas mer i även svenska modemagasin..vi får se :)

Idag fyller min käre far år :) Grattis pappa!!! Ses på tårta snart. Puss!


sssh....

 

 

beautiful.... inspiration...

Hachi

Jag har aldrig nansin gratit sa mycket till en film. Jag har aldrig gratit dagen efter en film, sitter och snurvlar nu :( Usch vilken vacker film! Usch, nu borjar jag grata annu mer...kanske inte skulle ha sett den anda. En sak ar iaf klar, jag ska skaffa mig en Shiba :) Titta pa denna filmen om ni inte redan gjort det. Nu ska jag fortsatta busa med Pipisen som jag har kramat hart hela natten.




VIKTOR MAGAZINE

 

Kolla in det nya magasinet om ni har vagarna forbi pressbyran. Ser bra ut :) Glom inte att ta en extra titt pa mig hihi. Jag vill jobba med Waldemar och Kawa igen, sa himla duktiga svenska gossar!

 


hej hej ;)



Har fatt onskemal om mer video, jag ska tanka pa det :) Ses snart! Kram!

Lillebror, lilla Frida och jag

Jag vet att jag inte var lika sot som lillebror, det finns nog inte manga bebisar som var sa sota som honom :) Darav alla dessa (underbara) bilder pa min sota alskade lilla Olle. Den blonda lilla kompisen som petar i tartan och leker pa grasmattan ar Olles basta barndomskompis Frida, sot som socker (det ar hon fortfarande kan jag lova) :) Kan knappt vanta tills jag fa mina egna sma knoddar att uppfostra, det lar ju ta sin tid men vad mysigt det kommer att bli! Just det, far inte glomma Otto (fageln pa mitt huvud). En av jag vet inte hur manga...tyvarr rymde han pa vontern nar mamma skulle ut och slanga blojor :( Men da kopte vi en ny Otto2, nar han rymde kopte vi en Otto3 haha

 

 


John Dahlback mm u m s :)

Bra kvall igar :)

Jag kanner mig jattedum som misstrodde alla goda ord jag hort om Port de Soleil. Jag gillar ju att dansa, alltsa dansa pariktigt...till bra musik...och Goteborg, eller Sverige over huvudtaget ar inte riktigt mitt favoritstalle nar det galler att ga ut just for att lyssna pa BRA musik och dansa :) OK nu maste jag erkanna att Soleil ar ett grymt bra stalle! Ingen mesig "push-gay-musik" utan fet electro, stort smutsigt dansgolv och superskont folk som faktiskt bara ar ute for att njuta av musiken, underbart. John Dahlback mixar som en kung, jag alskar hans musik! Jag hade alltsa en rolig kvall igar, Soleil ar klart bast i Goteborg (om man bortser fran svartklubbar saklart) haha. Sa har ni inte varit dar tycker jag absolut ni ska dit, atminstonde om ni gillar bra musik. Lyssna och se bilderna fran igar :)


 

 

 

 


Buddha to buddha

Armband från BUDDHA TO BUDDHA. Grov länk i sterlingsilver med små zirkonia stenar. Säkerhetskedja vid spännet. Handgjort och designat av Osiris Hertman och Batul Loomans. Vilket fint armband, det vill jag verkligen ha...inte riktgigt lika fint pris dock :( Segt...men titta vad superduperfint, ska jag?

Finns hos nelly 12,895 kronor. Hittade en liten Buddha ring nu som passade fint till :) Allt eller inget, fr se om de ser lika fina ut i verkligheten som i bilderna

 



RSS 2.0