Svar del 2

Vilka är dina favorit fotografer (typ top3 eller så :)) att jobba med?

Svar: Oj, jag har manga. Det kommer fler och fler ju mer jag jobbar. Och nu det senaste har jag tom fotat med nagra kanda profiler :) men jag vantar fortfarande pa den dagen jag blir bokad av Terry Richardsons hihi ;) Jag har inte riktigt nan topp tre lista, men som sagt, det ar manga jag tycker mycket om. Exempel:
  • LUCIANO INSUA, som ni redan vet :) Jag alskar hans stil, sattet han jobbar pa, etc. Han vaxer nu!
  • WALDEMAR HANSSON ar en av mina favoriter fran Sverige. Har snart en serie med honom att visa, som slapps ut i butikerna feb/mars. Han ar jatteduktig och latt att jobba med.
  • ISABEL WATSON ar en av mina norska favoriter. Vi har jobbat mycket tillsammans. Jag gjorde bl.a Carlingskampanjen med henne i vintras och cover for Henne. I februari ska hon plata mig for an annan kampanj, som ni kommer att fa se saklart.
  • GAVIN O'NEILL. Han ar bast pa bikini och beauty (min spacialite) :) dessutom ar han jattegullig och latt att jobba med, darfor tycker jag valdigt mycket om honom. Han platade mig for ett jobb i Tokyo for nagra veckorsen och jag kan inte vanta tills jag far jobba med honom igen. Han har fotat bl.a sports illustrated och kampanjen for HMs beautyprodukter. Skulle inte forvana mig om Victorias secret blir hans nasta uppdrag...sa jag kommer alltsa ABSOLUT att jobba med honom igen ;)


tjänar du bra med pengar? Hur mycket typ? ;P Hur länge har du och Magnus varit ihop? Bor ni tillsammans? Vilket är det roligaste jobbet du har gjort? Kan du inte visa lite modellbilder? Det är kul att se!! Välkommen tillbaka till bloggen btw, det är jättekul att du bloggar igen! Kramis

Svar: Jag tjanar bra :) Det ar olika, som jag skrev tidigare, jatteolika. Kanske avslojar en manadslon nan dag ;) ska tanka pa det. Jag och Magnus har varit tillsammans i ca 2 ar tror jag och ja vi bor tillsammans sen forsta dagen vi sags typ :) Jag vet inte vilket jobb som ar roligast. Manga ar roliga, vissa trakiga. Det ar ju roligt nar man jobbar med glada och roliga manniskor, och pa fina platser. Jag spelade in min forsta riktiga tv-reklam forra aret. Jag alskar ju att skadespela framfor videokameran sa det var valdigt roligt. Annars brukar testerna vara de roligaste. Nar alla ar spontana, man far slappa loss framfor kameran och leka vad man vill. Jag ar kass pa att visa bilder, ber om ursakt! Ska andra pa det. Tack sa mycket :) Kram kram



Hej Liza!
Jag undrar om du har någon agentur i Sverige nu? :-)

Svar: Ja det har jag, elite. Men jag ska antagligen byta till min gamla agentur avenymodeller i Goteborg om allt gar som jag och avenymodeller vill :)

30/1 - 2/2 WASHINGTON DC

Nu ar jag framme i DC efter en lang resa. Polisen var snall mot mig idag :) jag behovde inte bli forhord i dodsrummet denna gangen, vilken lattnad! Av nan anledning kanner jag mig alltid som en brottsling nar jag ska in i USA. Amerikanska poliser gor mig nervos :( Men nu ar jag har och allt har gatt super. Ligger i min skona sang i min lilla svit, hehe. Jag alskar att bli bortskamd av kunder! Nar man far aka forstaklass och bo i en svit med tre stycken tv-skarmar, stort badkar, ata buffe pa rummet, massa frukt och gratis vin sa att man ska sova gott, mums! Nar jobbet ar klart dock, da far man aka ekonomiklass tillbaka och betala for massagen med sina egna pengar. Anledningen till denna lyx ar for att man ska vara utvilad och pigg innan jobbet, sa att man gor ett bra jobb helt enkelt. Nar man gjort sitt bryr de sig inte sa mycket langre, saklart ;)

Jag e sa himla trott nu jag maste sova. Vi ar ju 6 timmar efter har men jag ska nog kunna skippa jetlag, forsoka iaf. Som tur ar sa paverkas jag inte mycket av jetlag langre. Vi far se :) Sov sa gott! Puss puss och kram!


Svar del 1

Hej Liza :) Jättefin blogg! Jag skulle uppskatta lite mattips - om man vill gå ner i vikt. Du har ju den perfekta kroppen och jag bara antar att du äter relativt nyttigt!? Har du lust att hjälpa mig med de? Kram

Svar: Tack så mycket! :) Om jag ska vara ärlig så är min huvudföda i princip naturell yogurt med frukt och musli samt sallad och fisk just nu. Inte så bra! Men jag ska ändra på det, såfort jag finslipat de sista detaljerna som jag förstörde under jul hehe. När jag var som mest nöjd med min kropp åt jag väldigt bra, tränade hårt varje dag samt rörde mig i princip hela tiden. Det är svårt att hålla ett sånt schema när man reser så mycket, men träningskorna är alltid med i resväskan och det finns faktiskt massvis med bra övningar man kan göra själv på hotellrummet (om de nu inte skulle ha gym). Jag äter inte rött kött vilket jag tror är den största anledningen till att jag håller mig relativt smal. Dessutom har jag, sen jag slutade äta kött, fått så mycket mer energi, både i kroppen och i huvudet. Värt att testa på nån gång. Som sagt, min diet just nu är inte särskilt bra men jag vet vad jag behöver för att må och se ut som bäst. Dessutom får jag snart egen dietist som ska hjälpa mig lite på traven. Jag delar mer än gärna med mig av min diet och träning här i bloggen framover, för jag tycker att det är jätteviktigt att ta hand om kroppen och må bra! :)


vem e din idol? När ska du sluta jobba som modell? Hur mycket pengar tjänar du ungefär? Vad äter du dagligen? längtar du aldrig hem när du reser bort hela tiden? Vad är dina hobbys? Puss puss

Svar: jag har inte riktigt någon idol :) Jag ska nog jobba som modell sålänge jag kan. Just nu är det väldigt mycket, jag får göra så många uppdrag jag kan, sålänge jag kan, man vet aldrig när det slutar. Men mitt utseende är väldigt kommersiellt och kommer antagligen alltid att vara "inne" för kommersiella uppdrag, kataloger, etc :) så jag hoppas kunna jobba i några år till (om jag orkar). Självklart längtar jag hem när jag reser så mycket. Jag har andra planer än att stå framför kameran som jag så småningom antagligen kommer lägga ner mer energi på i framtiden. Det är olika på hur mycket pengar jag tjänar. Vissa jobb gör man i princip gratis då bilderna och fotografen är viktigare än pengarna, detta gäller såklart bara editorials. Men anledningen till att jag jobbar är självklart pengarna. Det är alltid väldigt olika beroende på vad det är för jobb, kunder, osv. Ibland tjanar jag jattemycket :) och ibland lite mindre. Just nu har jag väl inte så mycket hobbys som jag sysslar med :( längtar så himla mycket efter det dock...Jag älskar djur mer än någonting annat. Speciellt hundar och hästar. Jag tycker om att måla, springa i skogen, laga mat, skriva, umgås, mysa, dansa, musik, fotografera, tv serier, barn, träning, mm. Men mina största hobbys är absolut djur och natur.

beauty tips? ;)

Svar: Ta hand om dig! :) Skiner du på insidan, skiner du på utsidan. Det är svårt för en trasig själ att utstråla skönhet, även om det går. Utstrålning är det bästa beautytipset som finns. Alla är vackra på sina sätt men skönheten kommer främst från insidan, tro mig! En snygg tjej utan karisma blir lätt ful och tråkig. Ta hand om din kropp. Ät bra, träna, belöna dig själv med vin och choklad en gång i veckan, drick MYCKET vatten, ät en gurka per dag. Vitaminer är viktigt, ta hand om din hy och framförallt: acceptera dig själv som du är, gör så att du trivs i din kropp och var glad! :) Glada människor är vackrare!

favoritmat? hehe

Svar: oj, mycket! Jag älskar mat hehe. Ceasasallad är en favorit men bara om dressingen är riktigt god. Jag tycker väldigt mycket om sushi, mangosallad med krabba och avokado, ugnsbakad kyckling med nån parmesanröra och nån citronsallad som Magnus brukar laga till mig, mums. Jag älskar fisk, speciellt lax. Ost är sååå gott.



Vilka agenturer har du?

Svar: Många. Min modersagentur är TFM som har sin bas i Oslo. De övriga är
London: STORM
Paris: WOMEN
Milano: D MANAGEMENT
Tyskland: MODEL MANAGEMENT
Danmark: SCOOP
Kapstaden: VISION
Barcelona: FRANCINA
Sverige: ELITE men ska antagligen byta tillbaka till min gamla igen avenymodeller
Amsterdam: ELITE
Miami: NEXT
New york: NEXT
jag tror det var alla :)


jag måste springa nu men här var några av era svar. Svarar på resten av frågorna lite senare :) Om det är nåt mer så fråga på. Imorgonbitti drar jag till Washington. Hoppas vi ses innan. Kram!


Liza B & Kristina for KRISTIAN AADNEVIK

Det blev inga svar men det blev en liten nyhet ;)

more to come :) Puss och godnatt!


Min dag

Titta vad fin jag har varit idag :) Makeup artisten var skitabra och det gillar vi! Trots att jag alskar kvinnor maste jag erkanna att dom med snopp for det mesta ar de allra basta pa makeup och har, av egna erfarenheter. Jag vet inte varfor. Antingen ser de skonheten i en kvinna pa ett helt annat satt och vet hur de ska gora for att slipa fram de sista mest viktiga detaljerna, eller sa ar det helt enkelt bara for att de ar man och allmant bra pa det de gor. Tyvarr ar de med snopp bast pa det mesta, suck! Men sa ar det och jag tror att vi kvinnor far acceptera det. Vi kvinnor ar skorare, vackrare och framforallt smartare! ;) Inget att deppa for.


Jobbet idag gick nog...hmm.. jag vet inte, alla snackade ju tyska sa jag hangde inte riktigt med i svangarna. Vi platade, bytte om, platade, fixade till mig lite, fortsatte plata, etc etc. Mitt adhd gor ju att jag har ganska svart for att halla kaften, och for att bli av med min energi brukar jag typ springa runt lite emellanat. For allas basta. Men inget sadant idag, ingen var riktigt intresserad av att lyssna pa mitt tjat. Det var mest jobba, ata, jobba och ga hem....skittrakigt! Tyskar i allmanhet tycker jag ar ganska svara att lasa. Nu ska vi ju inte dra alla over en och samma kam, men det fjaskas inte riktigt lika mycket pa tyska jobb, som det i mestafall gors overallt annat. Det ar dock valdigt skont att slippa allt rovslickeri for en gangskull, men man blir lite osaker nar man inte hor ett enda "bra jobbat" eller "bilderna blev bra". Men men, man vet aldrig. Jag var i Sydafrika och jobbade for en tysk katalog nu i december. Jag var saker pa att de inte alls var nojda med mig, inte ens i narheten. Men jag hade tydligen fel da jag fick ett mail av fotografen dagen efter jag kom hem dar han tackade och sa att bilderna blev underbara och att de absolut kommer att boka mig igen. Harligt med arliga manniskor!

Namen...nu fick jag ett sms fran min agent som skrev att de hade ringt och sagt att de var jattenojda med mig idag och dessutom har de bokat mig for flera dagar till. Haha vad skumt. Ja, tyskar ar svara att lasa :)

Hur har ni haft det hemma idag da? :) Jag sitter i sangen, nyduschad efter en hard timma pa gymmet. Tankte svara pa era fragor ikvall, det blev inte sa manga men ska svara pa de jag fatt. Hors sen! Puss och kram!

jobb jobb

Nu har jag atit hotellfrukost, mums :) Jag ALSKAR frukt, skulle nog kunna leva pa bara frukt. Men den ska vara prima farsk, kall och saftig, annars spottar jag ut den direkt. Nu har jag fatt i mig en stor tallrik med massa massa farsk frukt, mums! Lite naturellyogurt, en naturbar och tva koppar kaffe till det haller min energi pa topp i atminstonde nagra timmar till. Snart ska jag ivag till studion. Harlig tysk katalog star pa schemat idag. Inte sa himla roligt om jag ska vara arlig men gott med pengar :) Tyska kataloger betalar valdigt bra, speciellt denna, och de har bokat mig manga dagar sa jag kan inte vara annat an nojd och belaten, hehe. Jag maste springa ner till taxin nu. Vi hors ikvall.

 


26 - 28/1 HAMBURG

Nu ar jag framme i Hamburg. Jag bor pa ett jattefint hotell som vanligt men vet inte riktigt vad jag ska saga om omradet? Hmm...jag har hamnat strax framfor en stor sexgata med massor av strippklubbar, sexbutiker, etc etc. Kande mig lite smaskraj nar jag gick pa promenad for att se mig omkring nyss, hehe. Manga downisar har borta. Men dom ar nog snalla dom ocksa :) Nu sitter jag pa hotellrummet. Ska packa upp vaskan och ga ner till gymmet en stund tankte jag. Jag borjar jobba imorn sa jag ar ledig hela kvallen...seegt....vad ska man hitta pa? Funderar pa om jag ska boka tid pa hotellets spa...hmm..jo sa blir det nog. Hoppas ni mar bra dar hemma? :)

PUSS!


fragor och svar :)

Idag har min dag varit sa himla seeeeg. Timmarna har gatt sakta och jag har inte velat gora nat overhuvudtaget typ. Vaknade alldeles for tidigt, och pa fel sida. Det ska bli skont att borja jobba imorgon, jag behover nog gora mig av med lite energi. Idag har jag atminstonde packat lite :) Ganska ovanligt faktiskt. Jag packar oftast samma dag som jag aker bort. Men for att slippa massa onodigt stress imorgonbitti sa har jag nastan allt packat och klart. Jag kanner mig sa duktig! :)

Jag fick ett onskemal om "fragestund". Eftersom bloggen ar sapas ny och manga kanske undrar over mycket sa far ni saklart fraga pa. Jag svarar pa allt...nastan, hehe. Sa varsegod fraga pa, far se hur manga fragor jag far och nar jag svarar. Ju fler desto fortare sa kan jag gora nat litet inlagg med alla om nagra dar, eller nat sant. Later det bra? :)


planering?

Vad roligt att jag har haft så många läsare idag :) Hoppas att åtminstonde några stannar kvar. Jag har ett extra monster i sängen ikväll. En bajtig, illaluktande liten kub på fyra ben som springer runt och skriker som en gravid kobra typ, eller något annat som låter väldigt högt och konstigt. Vi passar nämligen Magnus storebrors flickväns hund...hängde ni med? Han heter Dylan och är jättesöt! Men har låter så konstigt, jättekonstigt haha

Idag har jag fått mitt tvåveckors schema. Det blir ganska fullt upp som vanligt, så det är väldigt skönt att ha varit ledig i några dagar nu innan flygtimmarna sätts igång igen. Såhär ser det på ett ungefär ut

26-28/1 Hamburg

28-30/1 London

30/1-2/2 USA

3-4/2 Hemma i en natt

4-7/2 Hamburg

8/2 hem förhoppningsvis

Såhär ser mitt liv ut till och från nuförtiden. Jätteroligt :) Synd bara att jag jobbar och får fira min födelsedag ensam, snyft. Hoppas på att få en stoooor fet tårta med massa grädde när jag kommer hem Nu är det sovdags. Godnatt!


Video

Do you want me? ;) haha
vad tycks? :) more to come...

LUCIANO INSUA

Jag har jobbat en del i Bacelona, och dar traffade jag en av mina nuvarande favoritfotografer Luciano Insua. Han ar inte bara en bra fotograf, utan har aven blivit en valdigt bra van till mig. En san dar som man sallan hittar, och som man sakerligen kommer ha kvar tills man blir gammal och gra. Jag fick ett mail med lite nya bilder imorse. De basta bilderna ar for nakna for att lagga ut pa bloggen och alla ar inte publicerade annu, tyvarr. Men denna ar ju valdigt snygg ocksa tycker jag!?? :) Luciano ar grym!

Kolla in hans hemsida!


Tripp stripp...inte sa sexigt

Det ar inte sa att jag slanger av mig kladerna och leker porrskadis med stangen, okej lite ibland i smyg kanske haha. Nej men jag ma saga att strippdance ar nagot av det roligaste traningsalternativet man kan hitta. Jag kopte en ny stang for nagra veckorsen, som jag har har hemma och jag maste erkanna att jag har svart att halla fingrarna ifran den. Det ar jatteroligt, jattesvart och skitbra traning verkligen! MEN men blir stark som en bjorn, darfor far man passa sig om man inte vill ha stora muskler. Och man far passa sig sa att man inte ser ut som jag gor just nu...INTE sa sexigt!

Jag vet nagon som inte kommer bli glad over att se det har imorgonbitti hihi. Men jag jobbar forst om 3 dagar, tror jag, sa det hinner forsvinna, jag lovar! ;) Nu ska jag ut pa kvallspromenad. Puss

Myspys

Jag och varldens sotaste hund tog en kaffepromenad idag :) Sen gick vi till Buttericks och kopte sexiga utkladningsklader, hihi. Nu sitter vi i soffan med lillebror och Magnus. Ater lordagsgodis och dricker vin. Hoppas ni far en mysig lordagskvall, det ska jag ha! Puss


Mulberry

Titta va fina jag har handlat i Dubai :)

Och massor med mera saker! :) Men jag ar nog mest nojd med min nya vaska och min nya planbok fran Mulberry. Dubai ar val shoppingens huvudstad skulle jag kunna tro. Det finns hundratals sjuuuukt stora kopcentrum, och du kan finna alla de stora designernas butiker. Dessutom ar allt skattefritt tror jag, perfekt! MEN om man bortser fran de stora designerna sa ar shoppingen ratt trist i Dubai faktiskt. Man hittar inte manga charmiga smabutiker, vintage, osv. Utan mest HM, Zara, topshop och allt annat som finns overallt. Bara att de ar mindre och lite efter med modet, enligt mig. Slutpratat om shopping. Jag ville bara skryta lite om mina nya kop som vanligt ;) you like?


Home sweeet home

Jag älskar Sverige! Avskyr dock det sega vädret här hemma. Men det är alltid lika mysigt att komma fram till Landvetter och veta att mina två älsklingspojkar står och väntar på att jag ska komma ut :) Sedan åker man heeeem till sin lägenhet. Hoppas ofta på att nylagad middag och en flaska vin stå klart på bordet (puss på dig nussen haha). Sen kollar man på film och blir dränkt av pussar. Sen sover man jäääättelänge i sin skööööna säng och vaknar på morgonen, dricker gevalia och bara är så lycklig för att få vara hemma. Så känner jag just nu :)

 



Jag är lyckligt lottad som får resa och se så många fina platser. Men Sverige är och kommer alltid att förbli mitt favoritställe på hela jorden! Synd bara att vi måste gå igenom den här skeeeeetvintern. Jag vill ha sommar föralltid. Därför passar det ganska bra att bara komma hem några dagar då och då. Iaf under vintern, burr! Nu ska jag laga mat. Ses kanske på stan ikväll! Puss!

ett litet hej :)


19-21/1 PORTUGAL

Nu aker jag till Portugal. Det blir tva langa dagar med massa jobb. Jag maste springa. Vi hors nog om nagra dagar.
Sov sott!

18/1 OSLO

Jag ursaktar den otroligt fula designen pa min blogg hehe. Den blir snyggare inom nagra dagar. Innan dess far den se ut som den gor. Jag kom hem till Oslo igar. Eller hem ar det ju inte, men jag har spenderat sapas mycket tid har att jag nastan borjar kalla det for hem. Jag har haft det fint i Dubai och jobben har verkligen flytit pa sa jag ar nojd och glad som vanligt...men... Dubai..hmm...det foll mig inte riktigt i smaken. Inte alls faktiskt! Sa det var riktigt gott att komma darifran! Om en halvtimma ska jag bli sminkad och stylad for dagens jobb. Vad exakt det ar for jobb kan jag inte riktigt avsloja annu, men det kommer bli nice! Jag hade pa mig designerns klader pa en editorial strax fore jul, min smak till hundra! Sa jag ska allt forsoka fa med mig nagra nya plagg hem ikvall ;)
Imorgonbitti aker jag till Portugal for 2 dagars jobb. Inte mycket ledig tid har inte. Vi far se om jag hinner publicera nan bild innan dess. Annars far ni ha en fin dag och kvall!

9/1-17/1 DUBAI

Lite prat for att gora allt mindre trist. Jag borjar blogga igen. Roligt, inte sant!? :) Julgodiset har dumpats..nastan iaf.. och allvaret har borjat igen...pa riktigt! Mina forsta uppdrag pa det nya hektiska aret sker i Dubai. En bra start!



RSS 2.0