Paris

Dags att jobba lite, gott! Vi hors nar jag ar pa plats. Puss


update


Im alive still

jag lever :) och njuter av solen. Glad pask, vi hors snart!


snark...

God morgon!

Nu skulle jag ju egentligen varit i Sevilla och haft fullt upp framfor kameran. Tyvarr ar jag kvar hemma i Sverige. Vaskan var packad och jag var redo att aka till flygplatsen nar de ringde fran sjukhuset igarmorse. Mina provsvar hade kommit och jag fick aka till doktorn istallet for flygplatsen. Tyvarr vill inte min "sjukdom" eller vad det nu ar forsvinna. Och provsvaren var inte 100 :( Men nu har jag fatt ny antibiotika som jag ska ta i 10 dagar och tagit massa nya prov, sa det ska allt bli bra ska ni se. Faktum ar att jag kanner mig oerhort mycket piggare redan idag :) Ingen feber an salange, inget blod och mina hander ar inte sa lila idag. Kanske den nya medicinen funkar, hoppas hoppas! Nu ska jag och Pivo baka kanelbullar :) Hors snart, kram salange!


beautyshot

Magnus har borjat fota mer och mer. Jag brukar stalla upp nagra minuter da och da nar han leker med ljuset och kameran. Denna bild tog han i mandags. Inte helt fel anda!? Eller? :) Ar lite stolt over den lilla fotografen. Han har det liksom i sig, som konstnarer. Jag tror faktiskt att han kan bli ganska grym nan dag. OM han inte trottnar forstass ;)


Mar inge bra :(

Nu har jag gatt pa antibiotika i nastan en vecka och jag kande mig mycket battre redan i sondags. Men for nagra timmarsen gick febern upp igen. Jag kanner mig hangig och det trycker hart mot brostet nar jag andas, snyft :( Ska man verkligen bli samre plotsligt, samtidigt som man ater antibiotika? Mitt imunforsvar verkar inte riktigt vara pa topp for att halla igang mig dessa dagar, trist... Jag stannar helt enkelt hemma i soffan i nagra timmar till...kanske resten av dagen om jag inte kanner mig battre snart. Myser lite med pipisen och forsoker planera lite hur mitt liv kommer se ut denna manaden :) Inget latt jobb att planera dock med tanke pa alla tusen obesvarade options och framskjutna jobb. Nagot som ar sakert ar att jag aker till Sevilla, Spanien och jobbar torsdag fredag denna vecka. Mandagen darpa och nagra framat jobbar jag i Paris, innan dess kan det handa att jag aker forbi Oslo for att fota lite men det ar inte 100 annu. Jag maste med andra ord se till att bli frisk ganska snabbt.

Vackra Sevilla

Nej nu ska jag dricka en kopp te och vila en stund. Jag kommer antagligen bli uttrakad sa det lar val bli ett och annat extra blogginlagg har idag :) Kram salenge

Saint Lucia

Pa tal om ingenting...Men om ni ar det minsta intresserade av vart jag ska aka i slutet pa april sa kan jag ju passa pa att laska er med lite bilder. Dock reser jag for att jobba saklart, men ska stanna kvar nagra dagar efter och gora det som jag faktiskt ar allra bast pa: softa! :) Se och njut

Har ska jag snart ligga och steka, hihi. Jag alskar Karibien! Har dessutom velat aka till just denna specifika o ganska lange. Kan knappt vanta :)

wonderful wonderful wonderbra

;)


 




Black swan

Idag har jag Magnus varit pa sondagsbio. Jag har ju aldrig riktigt gillat att ga pa bio eftersom man maste sitta still och halla tyst sa lange. Men idag gick det ju overaskande bra. Vi tittade pa Black swan och den var grymt bra! Jag blev rord och kunde inte riktigt slita ogonen fran Natalie Portman....ogongodis, mums ;) Jag fick ata min goda ceasar pa Danilo ocksa om nagon ar intresserad mmm!!!

Har har vi skonheten

och odjuren haha. Jag ar sjuk och det syns kan jag lova :( Natti natti


frukost

Den ar inte till mig som tur ar :) usch och fy.


I got the spotlight ;)


Hoppas ni mar bra? Jag skulle ju ha varit I Paris nu egentligen men blev plotsligt jattesjuk i Tyskland. Fick stora sar i munnen, feber och kissade blod :( Skont att vara hemma dock. Men antibiotikan far mig att ma riktigt illa, jag avskyr att ma illa, usch! Annars ar allt super :) Ska fa vara hemma och vila i nagra dagar innan jag maste ivag igen. Nu ar jag trott, maste ska forsoka somna med min varma lilla prins i famnen. Vi hors imorgon. Kram och godnatt!

pipisen :)


RSS 2.0