Obsession

Jag vet inte om det ar min ADHD eller mina drag av asberger som ligger bakom mitt numera enorma intresse for foto. Marker mig sjalv sitta med kameran i princip hela tiden, en riktig nord har jag blivit. Jag avskyr att ha trakigt, har jattesvart for att sitta stilla och inte gora nagonting alls. Segt ibland, men samtidigt alskar jag faktumet att jag alltid hittar nagonting att sysselsatta mig med :) Har satt jag och lekte med min iphonekamera i flygplanet pavag hem fran London. Jag ALSKAR himmel och sol, det basta jag vet ar molnen, som jag sakerligen namnt tidigare :) Jag tycker om dessa bilderna...sjuka farger och former...sa snyggt...trots att de ar tagna med telefonen.

 

Nu har jag brattom ivag. Vi hors snart! :) Hoppas ni hade en riktigt bra julafton, det hade jag :) PUSS O KRAM!

 


Lite random

Nytt o lite blandat ni inte sett antagligen :)

 


sa sota ekorrar :) fran Miami saklart


Lyssna pa laten...underbar!

 

 

 



London

Hej och forlat for min daliga uppdatering. Jag kom till London igar och har som ni kanske forstar lite svart for att sova :) Usch vad kallt det ar har, jag langtar redan efter soliga varma Miami. Men det ar lite skont att vara hemma i Europa igen. Kan knappt vanta till att fa aka hem till mamma och pappa och mysa med missarna och familjen :) Har inte sa mycket att skriva kanner jag...Har varit hemskt upptagen innan resan darav brist pa bloggandet. Tiden jag hade over spenderade jag mest till att fotografera sjalv faktiskt, jag alskar det mer och mer :) Ivan, min nya fotokompis tog med mig till de finaste stallerna dar vi haft vara sma fototavlingar, jatteroligt verkligen! Men for forsta gangen borjar jag kanna mig som en riktig nord haha. Har ar lite bilder jag tog fran forsta tavlingen :) Vem som vunnit tavling 1 och 2 ar inte avgjort annu men jag hoppas att jag ligger lite bra till iaf ;)

 

Snart lagger jag ut massa fina fran andra tavlingen. Akte till ett jattestort zoo och fotade hela dagen. Trots det hann vi bara ga igenom halva, hehe. Men nu maste jag forsoka sova lite igen...vi hors imorgon! Kram <3


after and before

GREAT SHOT! :)

mer och mer farg haha

knappt tushad teaser fran dagen... galet perfekt bloss :)

 


new week

Fler bilder fran Leos kommer snart. Imorgon ska jag ut och fotografera (sjalv), har pluggat min kamera lite i smyg ;) Det ska faktiskt bli valdigt skont att komma ifran lite och bara vara...och fota :) Nu ar det laggdags, sov gott <3 Kram!

Ooh David

Att det har blivit sa mycket intensivt jobb har i Miami den narmsta tiden.. ja nastan varje dag kanns det som.. det beror mycket pa fotografen David Benoliel. Vi "fann varandra" genom ett annat jobb och efter var forsta session var det ganska klart att vi hade mycket jobb framfor oss :) Jag har varit ganska upptagen i allmanhet. Men det vi mestadels haller pa med nu ar speciellt och jag kan knappt vanta med att beratta och visa slutresultatet :) Det kommer ta lang tid dock...snark...

Det ar svart att forklara vad som sker nar man jobbar riktigt bra tillsammans... Jag ska foroka skriva ner det nan gang :) men just nu star mitt huvud ganska still. Vad jag kan saga dock, ar att jag ser upp till David och hans formaga att verkligen fanga sa mycket vackert pa ett litet klick. Hans satt att experimentera med ljus och skuggor ar sjukt! Och trots att jag ibland kan vara skeptiskt till hans ideer sa slutar det alltid sa himla bra! David ar grym helt enkelt...En konstnar... Och jag kanner mig lyckligt lottad som blivit utvald till det vi just nu haller pa att jobba med :) Jag kommer inte hinna vara kvar hemma i Sverige lange innan jag maste tillbaka och fortsatta...och jag langtar faktiskt lite redan haha. Det ar konstigt att jag har borjat alska det jag gor sa mycket...Tack vare alla dessa duktiga fotografer!


Nu daremot ska jag ivag och jobba med en annan av mina favoriter :) Kommer bli kul! Kameran ar med, kolla in lite senare, ska forsoka ta manga bilder. Kram salange!

 


another Benoliel

 

 


This is why...

 

 

why I love Miami so much.... :)

 


XxB


Benoliel

Vanta tills hela serien fran denna editorial kommer ut :) Tycker den ar skon!


behind the scenes from today :)

Everglades

 

Dagen har spenderats ute i Everglades med ett mysigt gang och bast av alla var saklart fotografen Leonardo Javier Corredor. Den forsta sessionen togs ute pa en ostadig liten traflotta nagra meter ute i trasket vilket faktiskt var lite laskigt, atminstonde till en borjan...Jag hade STENKOLL pa minsta lilla ljud och rorelse runtomkring mig for att slippa bli attackerad av hungriga krokodiler haha.Men det tog inte lang tid innan jag kunde slappna av och allt flot pa snabbt och bra som bara den :)


Fotografen Leo vet ocksa hur man posar framfor kameran :) Ung talang vars jobb och namn har vuxit som ogras pa bara nagra manader, det gillar vi!

 


Nu ar det fredag (lordag) och jag tycker faktiskt att jag fortjanar nagot litet extra i helgen!? :) Veckan har varit ganska intensiv... men rolig...forst nu kanner jag hur trott jag verkligen ar. Boop har akt tillbaka till Europa... Jag saknar henne redan...valdigt mycket. Men nu ar det helg och jag ledig. Bara tanken ar sa skon :) Jag ska nog unna mig sjalv nagot speciellt.

 

 

Men nu maste jag verkligen sova, KRAM!

 

 

 

 

 

 


shot shoot shot

Idag har jag och David jobbat tillsammans igen. Fotografer som honom..ja.. det ar nog tack vare dem som jag alskar mitt jobb sa mycket som jag gor...ibland :)

IDAG har det hant MYCKET! Mycket segt, mycket konstigt och mycket bra, skont, roligt...ja jag vet inte hur jag ska forklara nagonting haha, jag ar forvirrad. Oj vilken sjukt konstig dag det har varit pa alla satt. Jag ar sa trott men sa glad och belaten just nu :) har en kansla av att jag kommer sova riktigt gott. Vi ses imorgon, da ska jag till everglades...Sov gott (och valkomna alla nya lasare) Om ni stannar lovar jag att uppdatera mycket mer :) Kram


behind the s today..

semestern verkar vara over for min del. Skont :) Men nu ar jag hemskt trott. Dags att sova nu, ny viktig dag imorgon!! Ville bara saga hej :) och godnatt, kram!


RSS 2.0