28-30/3 Hamburg :)

Godmorgon godmorgon! Allt bra? :) jag sitter i studion och blir fixad och donad infor dagens Jobb. Idag blir det advertising for Lloyd, ska bli roligt. Kom till hamburg fran London igar och med tanke pa tidskillnad plus andring till sommartid blev jag lite forvirrad imorse haha. Aldrig bra att komma sent till Jobb men men det ar vad det ar ... Hinner inte skriva sa mkt just nu har ganska fullt upp men vi hors snaaaaart! Puss och kram salange

news :)

 

Iceberg vodka adv


Ungefar varfor jag inte skriver...

Inga forklaringar ar val riktigt godkanda men nar jag inte jobbar sa gor jag "gosees". Manga sadanna!! Jag ar inte riktigt van vid att virra runt och traffa klienter fran tio pa morgonen till sju pa kvallen. Jag har ju bara gjort direktbokningar i princip, hade nastan glomt hur det kandes att varken ha tid till att ata eller dricka. Men detta kommer gora mig gott! Nu blir det annu fler jobb, wiiie :) + fittare kropp saklart hehe

Imorgon kommer Luciano hit till London fran Barcelona. Jag kanner mig lite ensam sa det ska bli valdigt roligt och skont att antligen fa umgas med en "riktig" van. Sa idag ar jag extra glad :) Vi hors lite senare. Kram <3


smile :)

Visste ni att nar hundar ar ledsna sa pekar deras svans nerat eller eller nastan ligger slickad langst med baken :) Om man da tar tag i svansen och haller upp den i luften en stund sa kan vovven genast bli gladare eftersom svansen lyfts automatiskt nar hunden ar glad. Pa samma satt kan vi lura vara hjarnor nar vi ar ledsna eller arga. Med att le eller skratta om man nu kan det. Testa att fejkskratta med nan sa lange ni kan, sa kan jag nastan lova att ni tillslut kommer borja skratta pa riktigt. Att fejkskratta ensam kanns nog valdigt dumt haha. Men att le en minut nar man kanner sig ledsen och ensam, ar ett valdigt bra knep pa att kanna sig battre och lugmnare. Iaf for en liten liten stund och det ar ju battre an inget. For vem vill vara ledsen eller arg? Testa sa far ni se :)

Jag befinner mig fortfarande i London. Ligger i min nya stora sang i mitt nya stora rum och dricker kaffe. Har ska jag stanna i en vecka innan jag aker vidare till Paris och jobbar. Har fullt upp med platningar och gosees nasta vecka. Nagra viktiga castingar jag inte far missa och sa vill jag allmant lara kanna bokarna pa Storm lite battre. For de ar sa himla bra och jag har knappt ens hunnit presenterat mig personligen till dem da jag bara sprungit ut och in nagra fa ganger. Nu ar det helg dock och jag har inget att gora. Ingen ar kvar har i huset och hem kan jag inte aka just nu. Men det ar jattefint vader ute sa jag ska faktiskt ta och ringa de fa gamla bekanta jag har har borta och hitta pa nagot roligt. Men forst maste jag duscha :) Puss och kram salange!


Superwoman!!!!

London nasta

God morgon! Hoppas ni mar bra? Jag vaknade flera ganger inatt, det var sa kallt i rummet och min hals gor ont, usch avskyr halsont! Tillslut kunde jag inte somna om sa jag gick nog upp vid halv 7. Tom Pivo var kall som en liten isbit, lite mysigt dock da han burrade in sig i min famn sa mycket han kunde hela natten och morgonen :) Nu packar jag vaskan for ovanlighetens skull. Aker till London tidigt imorgonbitti da jag har lite jobb att gora. Darefter kommer det att rulla pa som vanligt...Semestern ar som sagt avslutad, men det ska bli jatteskont att jobba. Drygt en veckasedan nu och det kanns nastan som en evighet. Nu ska jag till polisen...har endel att gora idag. Hors senare! Puss och kram!

more to come :)

Foto: Waldemar Hansson


japp

Eftersom halften av mina klder ligger hemma hos Sara just nu kan jag ju tyvarr inte visa alla mina kop :( Me har ar nagra. Finfina skor och massor med blusar fran American apparel. Visar mer snart..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har vart hemma hos mamma och pappa, atit lunch och mysat med hela familjen. Ikvall ska jag pa tjejmiddag, jattemysigt! Sen blir det nog utgang...om jag inte ar allt for trott. Vad ska man ha pa sig? Det ar ju sa himla kallt ute...skitsegt!


Hemma

Hej och forlat att jag helt struntat i att blogga pa min harliga resa. Har haft sa fullt upp att jag nastan glomt bloggen :) Jag och Sara har haft det underbart! Solat, badat, skrattat, pratat, atit gott, festat, skrattat, solat och skrattat. Jag hann med att traffa nagra vanner, akte till New york over en dag och jobbade, shoppat massa fina klader och smycken, etc etc. Min resa har med andra ord varit perfekt och jag maste erkanna att det ar lite smajobbigt att komma hem till regniga Sverige igen. Nu ar jag utvilad, psykiskt och fysiskt vilket var lite av mitt mal med resan. Sa nu ar jag riktigt sugen pa att stalla mig framfor kameran och gora mitt jobb igen.

Jag badar och ar glad :)

Sara och lilla Matt

Sara och jag med hennes kusin Azadeh till hoger och Azades van NeDa till vanster uppe pa rooftopet pa gansevoort.

Varat fina rum pa Delano hotel.

Ligger vid polen pa Delano och steker ;)

Polen pa gansevoort igen, mitt favorithotell i South beach

Jag och Sara hade jatteroligt... :)

men blev lite fulla....haha

snygga Pernilla!

Min "basta Miami-kompis" Mischell. Han e sa go men han kan verkligen aldrig halla kaften..aah Mischell haha

En av alla tusen sota, utspokade hundar

Puss puss!

Sara ligger och sover middag :)

Saras vackra kusin Azadeh som kom fran Orlando for att halsa pa oss.


Nu ska jag pcka upp mina vaska och pilla lite har hemma. Ska visa lite av mina kop sa titta in om ett tag :) Hoppas att ni mar bra! Puss puss och kram salange!


Rooftop

Vi trivs bast pa takvaningen har pa varat hotell. Har det sa himla skont...Hoppas ni mar finfint! :)


RSS 2.0