What a (sunny) day...


Vilken flamsig dag det var idag :) Jag tror det ar solen och tidsskillnaden som far mig att fnittra och flamsa sa mycket. Och Sara saklart. Vi skrattar alltid sa himla mycket nar vi ar tillsammans...hon ar varldens roligaste haha. Nu har jag kramp i magen. Dagen har varit jattemysig :) Efter att vi legat pa stranden i nagra timmar traffade vi Mathilda och strosade runt pa Lincoln, shoppade, lunchade och drack massa kaffe. Jag traffade varldens gulligaste vovve (efter pivo saklart) som jag inte ville slappa. Han ar till salu dessutom, funderar starkt pa att ta med honom till Sverige :) Jag vet inte riktigt hur kvallen ser ut...om vi ska ut och ata middag eller ligga kvar pa hotellrummet. Vi ar trots allt ganska trotta efter tva valdigt langa dagar. Dags att vila en stund nu.

Kram

Varkanslor

Nu har jag spenderat den tid jag behovde pa gymmet, vart pa starbucks 2 ggr och gatt pa en liten promenad. Det ar sol och plusgrader i London, varkanslor! :) Nu sitter jag pa hotellet igen, vantar pa att Sara ska komma hit...ganska snart hoppas jag eftersom hon landade for en halvtimmasen. Vi ska nog ut och ata lunch och shoppa lite idag. Vet inte om man skulle stanna uppe hela natten for att sova pa planet imorgon? Och vakna nar vi ar framme i Miami eftersom att det ar mitt pa dagen da. Later perfekt ju ;) men sa himla latt ar det inte hehe. Nar jag tanker pa att jag verkligen maste sova sa ar det oftast omojligt, hur trott jag an ar. Nar jag absolut inte ska sova daremot, da kan jag somna vart som helst nar som helst hehe. En sak ar iaf klar och det ar att jag INTE ska bli berusad ikvall. Att vara bakis pa ett plan ar INTE okej! Hoppas ni mar bra dar hemma. Puss och kram salange!

Road movie

Nu kommer det ut allt fler editorials och jobb som jag gjort. Roligt att se sig sjalv lite har och dar nar man reser runt :) Nu ar jag i London. Har i princip redan gjort mitt i staden for denna gangen och nu ar jag trott som vanligt. Det blir massage, varmt bad och vitaminbomber har pa hotellet ikvall. Jag ska lagga mig tidigt och vakna tidigt imorgon sa att jag hinner spendera den tid jag behover pa gymmet utan att stressa. Jag har ingen annan att skylla pa an mig sjalv over min trotta stackars kropp de senaste dagarna. Har har ni en liten del av ediorial jag sag pa mig idag. Har ju lovat att publicera fler bilder, ar kass jag vet...tankte bli battre pa det ;)

Godnatt! :)



24-26/2 LONDON

Idag aker jag till London och jobbar. Perfekt eftersom flyget till Miami pa lordag gar via Heathrow. Allt ar nastan packat och klart och jag ar jatteglad for att fa aka till sommaren i nagra dagar :) Sara kommer till London imorn stackarn, hon far gora mig sallskap en natt i London innan vi flyger bort. Nu ska jag packa det sista sa att jag far med mig allt som behovs och lite till. Hoppas ni har det bra har hemma i Sverige. Hors i lalalondon. Puss!


min garderob

Eftersom jag ska till Miami snart tankte jag kolla efter lite fina sommarklanningar. Min garderob ar absolut INTE okej just nu, seriost! Jag skulle egentligen behova bygga om hela lagenheten till en garderob for att fa plats med allt. Nu maste jag forsoka att stada iordning den lite...igen....snaaaaaaaaaark.

Nan snall darute som har lust att hjalpa till mot nagra plagg kanske? ;)


mys :)


Miami

Jag jobbar i Miami nasta vecka. Jag alskar Miami! Eftersom jag verkligen verkligen behover ledigt en stund, sa ska jag stanna nagra dagar extra och unna mig lite semester :) Och lilla miss Radjajan ska packas ner i bagaget. Det ska bli sa himla skont att sola och bada och mysa med lilla Sara!


work work

Igar jobbade jag i Sverige for forsta gangen pa valdigt lange. Jag var tvungen att kliva upp ur sangen kl 5 pa morgonen (buhuu) men det var jatteroligt att traffa nagra gamla valbekanta och leka av sig lite framfor kameran :) Nar jag kom hem efter en lang dag, tappade Nussen upp ett varmt bad dar vi lag och tittade pa modern family....i ca tva minuter haha, sen kunde jag inte vara vaken langre sa jag gick och somnade. Nu har jag sovit i over 12 h och vill egentligen fortsatta sova...kanner mig helt slut i kroppen. Jag behover semester!!!! Riktigt semester! Nu snart...

more to come.. :)


and the winner is....

Norges basta designer, Haaning & Htoon :) Inte jattenojd med dessa bilder alltsa men jattefina klader!!

 


Farfar

Som mina kara vanner vet sa har min farfar plotsligt blivit valdigt sjuk och det har kommit lite som en chock for hela familjen :( Det blev hans sista natt inatt...Alskade varldens basta farfar :( Jag trodde aldrig att han skulle forsvinna sa plotsligt. Mina dagar ar lite jobbigare an vanligt nu. Jag menar, han ar inte (var inte) en vanlig farfar. Han var liksom varldens mest underbara farfar....inte bara farfar utan varldens basta kompis, pappa....och farfar. Ar det nagon fran denna jorden som kommer till himlen, da ar det farfar! For det finns ingen som honom :)

KRAM!

13/2 - 15/2 Norske fjallen

 

Jag har fotat en ny kampanj med Isabel Watson som kommer ut nasta host/vinter. Vi var i vackra norska fjallen, fick bo pa ett jattemysigt hotell med massa spoken (jag vagade inte sova ensam sa jag packade min vaska och smet in i Isabels rum haha), jobbet gick jattebra, jag ALSKAR att jobba med Isabel MEN oj sa kallt :( Nu har jag fatt ganska hog feber, vantar pa att komma hem till min sang dar jag kan dricka te och mysa under tacket.


...


 

farfar <3

 




Lizas Lazy Days...

Jag ber om ursakt for att jag ar sa dalig pa att blogga. Blir latt sa nar man kommer hem. Nar jag vet att jag inte ska jobba pa nagra dagar gar jag latt in i nan typ av psykos...eller nagot liknande som jag inte vet namnet pa :) Jag stanger av mobilen, lagger mig i soffan med ett glas vin. Marker att jag trivs ganska bra dar, alldeles for bra. Sa jag stannar kvar...sen somnar jag...vaknar och ar jattetrott och bestammer mig for att stanna kvar ett tag till eller kanske lagga mig i sangen. Idag dock...inget soffliggande! Jag maste ut och rora pa mig :) Jag kommer snart tillbaka! Puss


home sweet home

:)


Kawa H Pour

Zink magazine

 

Ville bara ge Kawa H Pour lite credit ;) Grym stylist, kolla bara pa dessa bilderna. Trots att jag svimmade och madde skit sa blev jag ju jattenojd med dem! Jag skulle iof spela dod sa det var val bra att jag knappt kunde sta upp haha. Svensk ar han dessutom. Kolla in honom har. Ah Kawa jag vill jobba med dig snart igen, kan vi!? snart!? :)

Bilder

Min dag har varit bra :) Jag har skrattat sa att jag har gratit, fatt tre tartor och tva fodelsedagssanger wiie. Ett sant mysigt gang, tror faktiskt jag kommer sakna dom lite nar jag aker hem till Sverige pa tisdag. Nu ska jag och Alex ner till hotellbaren och ata sushi. En sista tarta kanske? Haha, jag kommer rulla hem.

PUSS och tack for alla fina halsningar. Det betder valdigt mycket for mig! <3


Happy birthday to mee :)

Idag ar det min fodelsedag :D Det ar lite ledsamt att fira sin fodelsedag ensam nar man helst vill vara hemma och fa uppmarksamhet av dom man alskar mest, snyft. MEN titta vad jag nyss fick :) Det ar sa konstigt. Jag traffar sa manga snalla manniskor nu fortiden och dom gor mig sa glad, dem jag jobbar med skickar blommor och tartor och kort. Jag ar sa glaaad :) Att folk man aldrig traffat forr kan vara sa sota och snalla. Detta ar min andra fodelsedagstarta. Perfekt att glufsa i sig innan en dag framfor kameran haha. Fodelsedagspaket har jag ocksa fatt. Fast dom ar fran mig sjalv, till mig sjalv haha.

En Canon G12 har jag kopt till mig sjalv i fodelsedagspresent. Perfekt storlek for att ha med mig pa resor, inte alls lika stor och tung som min andra stora canon. Jag orkar ju knappt halla den mer an nagra sekunder eftersom den ar sa tung, dessutom har Magnus beslagtagit den och han har ju mycket roligare med den an vad jag har sa det ar lika bra att han far ta hand om den. Jag ar jattenojd med min nya lilla Canon, en perfektfodelsedagspresent.

Victorias secret. Tyvarr ar de fran mig och inte fran min Nusse. Vilken tjej vill inte ha sota underklader i ett paket pa sin fodelsedag? Det ar viktigt att skamma bort sig sjalv ibland. Speciellt vi flickor ;) Nu maste jag springa ivag till jobbet. Tar med mig nya kameran och fotar lite. Hoppas att ni mar bra! <3

Jobb Jobb

Hej :) forlat att det inte blev ngt inlagg med igar som jag lovade. Fick skynda till flyget som vanligt, tur att jag inte missade det (som vanligt) haha. For jag var valdigt nara att missa flyget, som vanligt..suck! For att klaga av mig lite vill jag saga att SAS ar vardelosa! Ett tips ar att helst inte aka med dom on ni ska ska flyga langt som tex USA eller nan annanstans manga timmar bort. Jag har trottnat pa sas, nu aven pa korta resor. Har aldrig akt i ett aldre plan. Det luktade skit, lat som en skit med skrot, trasiga harda saten, det lackte vatten over mig och de hade varken mat eller vatten att bjuda pa eller ens salja. Trodde vi skulle storta nar vi landade i hamburg, eller atminstonde hamna upponer i luften. Men vi klarade oss, denna gangen ocksa ;) nu ska jag sluta klaga men sas ar inte bra langre. Vardelos service och skitdyrt, punkt slut. Nu sitter jag i studion och vantar pa att bli iordninggjord. Eftersom flyget fran kopenhamn var tre timmar sent kom jag fram alldeles for sent och har inte fatt den somn jag behover :( snyft..men jag ar faktiskt pigg och ser fram emot en jobbdag. Teamet verkar jatteroliga och jag ska fota med en annan modell, wiie!! Ar sallskapssjuk just nu, behover nagon att prata och skratta med for att muntra upp mig lite. Nu ska jag in till sminket. Vi hors ikvall. PUSS!

4/2 - 8/2 HAMBURG

Hej! :)

Igar kom jag hem fran USA. Jag sov som en prinsessa pa planet. Nastan sa skont att jag blev lite ledsen nar vi skulle landa for jag ville helst ligga kvar dar och sova. Nu vaknade jag nyss upp hemma, har sovit och sovit och sovit. Anda ar jag jattetrott, konstigt. Ska packa upp vaskan sa snart jag orkar...och packa den nya. Jag aker ju till Hamburg idag igen for att jobba i nagra dagar. Jag bad om att fa aka sa sent som mojligt sa att jag kan spendera sa mycket tid som mojligt hemma...har lite saker som jag maste fixa innan jag aker...tvatta, ga till banken, sola, packa, etc etc. Jag maste vara solbrand imorgon och det ar jag INTE haha....sa jag far nog forsoka sola 2 ganger dag. Nej nu ska jag sluta rabbla och gora lite nytta. Vi hors om en stund, tankte visa lite fina saker jag handlade i Washington innan jag akte hem. Kika in snart :) Puss och kram!

Hahaha titta vilka sotnosar jag hittade pa mitt minneskort, hade nastan glomt av. Pivo och Dylan lekte mus och kanin forra veckan. Vill ta med dom i handbaggaget ikvall :(


Hemligheten bakom perfekt hud :)

Jag har haft det superbra har i Washington. Vi blev klara ganska tidigt idag sa jag hade tid att aka till ett kopcenter har i DC for att shoppa lite. Jag alskar att shoppa i USA :) Man kan nastan hitta allt...dessutom ar ju dollarn lag sa man kan spendera lite extra ;) Jag ska dela med mig av nagra skonhetsprodukter jag kopte idag. Har hort valdigt mycket goda ord om just dessa och aven sett folks resultat, sa jag hoppas att de ar varda pengarna. Det som verkligen fick mig att falla var att jag fick testa alla produkter innan jag kopte dem, och jag lovar, att pa sa kort tid sa sag man en relativt stor skillnad, sjukt. Ta en titt, det ska tydligen vara det nya alternativet ist for botox. Min hy ar verkligen len som en bebisrumpa just nu, och de svarta ringarna/pasarna under ogonen ar nastan borta. Sjukt! Det ar ganska dyra grejer, men sakerligen vart det :) Jag ser verkligen fram emot att se resultatet om nagra veckor.

Har kan ni se produkterna jag kopte, hemligheten bakom perfekt hud...kanske ;)

Ansikte:
Heating mask
Anti rinkle SERUM
Anti rinkle CREAM
Lifting

Ogon:
Lifting eye SERUM
Eye CREAM

Kropp:
Body scrub

Tyvarr blev jag for trott for att ens titta pa klader :( men jag fick med mig lite smink, en ny rosa nano, lite presenter till Nusse och lite fler prylar. Mitt flyg gar harifran vid sex imorn eftermiddag sa forhoppningsvis orkar jag med en liten shoppingrunda da med :) Vi far se

Nu ligger jag i sangen och ar troooott. Skont att bara ligga och slappna av, for en gang skull. Saknar dock min Nusse jattemycket just nu :( snyft* Men jag har haft det superkul har borta och jobbet har gatt jattebra, sa jag ar glad. Nu blev jag sugen pa choklad. Ska bestalla en liten chokladkaka och titta pa stepbrothers, min favoritskrattfilm haha. Vi hors imorgon! Natti natti



RSS 2.0