Home sweet home

God kvall! Jag kom hem till min kara familj idag, alskade Sverige :) Min gulliga lillebror har spenderat varenda sekund med mig. Lagat mat, sorterat klader, tvattat, raknat pengar, ja jag har inte fatt vara ifred en minut. Vad jag har saknat min familj, snyft. Jag var sa trott att jag la mig tidigt men kunde inte somna, har istallet legat i sangen och tittat igenom alla gamla album min pappa hade pa datorn. Alla familjeresor, mitt dop, hastarna, handbollen, miss world, ja massor med underbara gamla minnen. Tiden gar skrammande fort....det galler att njuta och framforallt bevara alla minnen val. Dom ar trots allt en stor del av livet. Nu ar klockan snart 2 och jag maste somna. Ska forsoka bjuda pa lite gamla bilder har pa bloggen imorgon :) Men forst har jag massor att sta i. Sov sa gott mina kara lasare. Puss och kram!

En lycklig Liza med sin lyckliga Zaiber :)


some of my

Vad jag alskar att fotografera nu fortiden, hoppas pa att bli riktigt duktig nan dag :) Kritisera garna!

 


London

Hej hej!

Hoppas ni mar bra! Jag ar i London, vi har haft underbart vader har bade igar och idag. Mm jag saknar solen :) Har lite brattom sa jag hinner inte skriva mycket mer an en liten update. Vi hors snart, da tankte jag publicera massor med nya bilder som jattegarna vill ha lite kritik :) Kram kram

Korven Mischel har varit extra snall och tagit hand om varenda lediga minut jag haft har.


Hamburg

God morgon :)

Eller god middag ska man kanske saga? Jag vaknade tidigt idag, det var sa kallt i rummet att mina lappar hade fargats lila, burr. Vintern borjar komma, redan? Jag tycker inte om kyla, tycker inte om morker. Dags att aka till Miami snart kanner jag. Idag daremot ska jag flyga till Hamburg for 2 dagars jobb. Darefter blir det London och Istanbul for lite mer jobb, allt pa ganska kort varsel sa det blir kanske en aning hetsig vecka. Men jag hoppas att jag ar hemma till helgen, far se. Nu ar det nog dags for mig att packa lite, ska bara forsoka vacka mina 2 sma sovande bjornar forst :) Ses snart, kram!

Malin the ghost

Inte nog med att bordet flyttas mer och mer in mot mitten pa golvet i vardagsrummet och massa andra konstiga saker hander...det finns val forklaringar till det mesta antar jag :) Denna bilden vet jag dock inte om nagon kan hitta nagon forklaring till, eller kanske....inte kan vi det. Jatteroligt tycker jag haha



tada

Nu ska jag och Boop krama ner oss i soffan och titta pa film, mysigare lordagskvall kan det nog inte bli.



pic me

Nytt Foto av Luciano Insua, hela serien kommer val inom kort kan jag tanka mig. Sov gott!


dont you bring me down today

beautiful...


godnatt!

Idag har jag jobbat hela dagen lang. Sa skont det ar att vara upptagen ibland, sa skont att veta att man gjort ett bra jobb. Men efter jobbet kommer ibland lugnet...tysta lugnet. Sara ar i Stockholm och jag saknar henne redan. MEN vilken tur att Tomas ar har och far mig att skratta, nar jag behover det som mest :) Godnatt, vi ses imorn!


news

kommer massa nytt :)


Oslo

Vi har det ganska bra har i vart nya hem....jobbar och jobbar...Jag och Sara har traffat varan nya basta kompis, Tomas hihi...i helgen har vi haft finbesok och nu ska det snart atas persisk mat. Synd att regnet oser ner, det borjar bli morkt sa tidigt och kallt ute :( Jag blir ofta deppig nar morkret kommer. Men nu ska vi allt sola och gymma och halla igang for att INTE hinna bli allt for deppiga. Ska ju aka till solen ocksa saklart :) Hoppas ni mar bra dar hemma?

Glada Sara och jag

Har har vi honom, var nya lekkamrat...alskade Tomas :)

 

vi hittade mig i skyltfonstrerna pa stan :)

Kara Boop och hennes telefon

 

<3


 


RSS 2.0