24-26/2 LONDON

Idag aker jag till London och jobbar. Perfekt eftersom flyget till Miami pa lordag gar via Heathrow. Allt ar nastan packat och klart och jag ar jatteglad for att fa aka till sommaren i nagra dagar :) Sara kommer till London imorn stackarn, hon far gora mig sallskap en natt i London innan vi flyger bort. Nu ska jag packa det sista sa att jag far med mig allt som behovs och lite till. Hoppas ni har det bra har hemma i Sverige. Hors i lalalondon. Puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Liza! Jag är sugen på att köpa en pole som du hade på en bild! Var har du köpt din? Är den stabil, så det sitter fast ordentligt? Jag vill nämligen ha en som man kan ta upp och ner så ma slipper ha den där hela tiden.

2011-02-24 @ 14:55:47
Postat av: Liza

hej!



Min pole ar den absolut basta som gar att kopa :)Ganska dyr men grym och saker, dessutom har du garanti. Minns inte market i huvudet men det ar den som proffsen anvander for det mesta. Den ar valdigt stadig, gar att skruva upp och ner pa hoga som laga tak, man kan aven reglera den om man vill ha den snurrande eller fast. Jag ska kolla med min pojke dar hemma vad det ar for marke sa kan du bestalla hem den :) Kika in imorgon sa ska jag skriva var det ar for nan. Kram :)

2011-02-24 @ 20:59:15
URL: http://lizabes.blogg.se/
Postat av: Liza

strippstangen ar av market Xpole och den jag har heter X-POLE XPERT (XX)..du kan bestalla den pa internet. Enjoy! :)

2011-02-25 @ 14:17:28
URL: http://lizabes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack, vad snällt av dig :)! Ha det super i Miami!

2011-02-25 @ 16:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0